Warning: A non-numeric value encountered in /customers/c/2/e/beltours.se/httpd.www/wp-content/themes/Creawide-1/functions.php on line 5480

UPPLEVELSER

Detta är vad BelTours erbjuder!

Personliga guidade turer

Det bästa sättet att uppleva nya platser är att spendera tid med lokalbefolkningen. Därför välkomnar jag er som vänner på personliga guidade turer som kan anpassas till era intressen och önskemål. Min förhoppning är att bidra positivt till er reseupplevelse och ge er ett genuint intryck av platserna vi besöker.

 

__________________________________________________

Reseprogram

Ibland vill vi upptäcka nya platser på egen hand och till vår hjälp har vi hundratals hemsidor, recensioner och resetips, oändliga möjligheter. Dock kan mängden information kännas överväldigande, särskilt om vi har begränsat med tid för att planera resan. För att ge er möjligheten att få ut det mesta av er resa erbjuder jag personlig reserådgivning till de platser jag känner till väl. Ni får ett flexibelt programförslag, utifrån syftet med er resa och era intressen, från vilket ni kan handplocka de upplevelser ni känner passar er bäst. Att ha ett reseprogram med indikationer sparar tid och ger samtidigt utrymme för att utforska på egen hand.

__________________________________________________

Reseinspiration

Idéer, planer, drömmar, tankar och andra underbara företeelser som ger oss möjligheten att resa utan att flytta på oss. Ta en titt under Inspiration!

__________________________________________________

Platser

Jag har förmånen att ha mer än en plats jag kallar hemma och det är dessa platser jag gärna delar med er. Stockholm och ett antal platser i Italien är de destinationer jag arbetar med just nu men nya destinationer tillkommer.